2012. július 16., hétfő

8 tipp a grafológustól a kézzel írt motivációs levélhez

Nem csak pályakezdőknek, hanem rutinos rókáknak is szóló tippek ahhoz, hogy magadat adhasd, ha kézzel írt motivációs levelet kérnek tőled egy állás pályázat során. Nem kell megijedned, ha a tippeket megfogadod. A karriergrafológus egyszerű módszerei sikerre visznek.

A grafológus tisztában van azzal, hogy amikor valaki tudja,hogy egy állásra pályázik, ráadásul azt is tudja, hogy tétje lesz annak, ahogyan ír - hiszen grafológus vizsgálja - akkor más módon kezdi formálni a betűket. Ez teljesen természetes. Olyan, mint a spontán tevékenykedés egy szobában (ez amikor lejegyzel egy telefonban lediktált receptet csak magadnak) vagy ahogy akkor viselkedsz amikor vannak ott mások is a szobában (egyetemi jegyzet, amit majd kölcsönadsz a barátnődnek), vagy amikor ott van a főnököd, akitől a fizetésedet kapod (motivációs levél kézzel írva). A különbség ilyenkor természetes.
 
Ha a főnök jelenlétében túlzottan görcsös, modoros leszel, ha nem tudsz oldottan jelen lenni, az olyan, mint amikor makacsul elkezdesz valamilyen eddig nem szokványos kézírást produkálni. Egyszerűen béna lesz. Nem fog sikerülni, csak az erőlködés látszik  majd rajta. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése