2013. április 28., vasárnap

MÍT tisztújító közgyűlés, 2013. május 10.

Tisztelt Kollégák!

A magyar grafológia jelentős fordulópont előtt áll.

Amint köztudott: a grafológusképzés, más humán szakmákkal együtt, kikerült az OKJ-s képzések köréből. Ezért sürgősen lépnünk kell annak érdekében, hogy a szakmai képzés minőségbiztosítása és a szakmai érdekérvényesítés az eddiginél hatékonyabbá válhasson - hogy a grafológia és a grafológusok társadalmi megbecsültsége, valamint a minőségi grafológiai szolgáltatások iránti igény növekedjék.

Ezért
  • olvassátok el az e céllal alakult Grafológusok Szakmai Grémiuma állásfoglalását: ITT
  • tekintsétek meg azon személyek listáját, akiket a Grafológusok Szakmai Grémiuma javasol közösen, jelöltnek a Magyar Írástanulmányi Társaság megújuló vezetésébe: ITT
  •  ha egyetértetek a leírt célokkal, akkor legjobb belátásotok szerint, szavazatotokkal is segítsétek a megújulást - vegyetek részt a Magyar Írástanulmányi Társaság (MÍT) tisztújító közgyűlésén, melynek időpontja és helyszíne:
2013. május 10., 15 óra,
Budapest XII., Böszörményi út 24., irodaház (bejárat az ERSTE banknál).

Aki nem MÍT-tag, annak még módja lehet a belépésre, illetve érdeklődőként is figyelemmel kísérheti a közgyűlés eseményeit. A Magyar Írástanulmányi Társaság jelenlegi alapszabálya, illetve a belépési nyilatkozat elérhető ITT (a bal oldali menü "Működés" pontján keresztül).

Grafológusok Szakmai Grémiuma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése