2013. szeptember 7., szombat

Grafológia az Everness Fesztiválon, 2013. szeptember 13-15.

Szeretettel vár mindenkit a LélekBónusz sátor az Everness Fesztiválon, aki szeretné látni önmagát a saját kézírásába kódolt rejtett üzenetek alapján!

Az elemzést W. Barna Erika tartja, akinek munkásságát nagy örömmel szeretnénk nektek bemutatni:

"Már kamaszkoromtól kezdve az érdekelt igazán, hogy ki hogyan értelmezi a világot és benne önmagát, hogyan tudja kiteljesíteni az életét. Eleinte tanárként, később grafológusként kerestem választ ezekre a kérdésekre. 26 éve foglalkozom személyiségvizsgálattal, képességfeltárással magánszemélyek és cégvezetők felkérésére. 1988-tól oktatom a grafológiát, elsőként vezettem grafológiai speciálkollégiumot az ELTÉ-n, azóta több felsőoktatási intézményben adhattam át a tudásomat a hallgatóknak.

Rendszeresen képviselem hazánkat nemzetközi grafológiai kongresszusokon. Eddig nyolc könyv írására kértek fel, köztük az első, a Beszél az írás, eddig négy kiadást élt meg. Az első hazai grafológiai egyetemi tankönyvet a Pécsi Tudományegyetem számára írtam, ami Grafológia a korszerű személyügyi munkában címmel jelent meg. 2011-ben kértek fel kézikönyv írására HR vezetők, tanárok számára, címe: Kézírás és karrier - Szellemi tőkénk a kézírásban. Az elmúlt két évtizedben komplex módszert fejlesztettünk ki műhelymunkában a tehetségszűréshez.

Alapelvem, hogy mindenki tehetséges valamiben, mindannyiunk nagy feladata erre rátalálni, s egyéni adottságainkat kamatoztatni a világ javára. Kutatásaim között szerepel a családi dinamika feltárása, a munkahelyi, vezetői kapcsolatrendszerek átvilágítása grafológiai módszerekkel."
W. Barna Erika
CEREG - Grafológiai Akadémia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése