2013. szeptember 8., vasárnap

Tanácsadás az Everness Fesztiválon, 2013. szeptember 13-15.

Nacsa János örömmel várja az érdeklődőket a LélekBónusz sátorban az Everness Fesztivál mindhárom napján!

"Szeretem azokat a munkákat, ahol a semmiből kell valamit létrehozni, vagy ahol nagyságrendi és minőségi változás sikere a tét.

Közel 20 éve foglalkozom az ember személyes, egyedi értékeivel, lehetőségeivel, azok mindennapokban történő realizálásával, kockázataival és buktatóival egyéni, családi, közösségi és szervezeti, céges szinteken egyaránt.
 
5 évig egy, a pedagógiai folyamatok egészét átfogó, minisztériumok által felügyelt pedagógiai innovációban tanítottam, majd pályaválasztási, pályaorientációs, képzési, szakképzési gyakorlatom és tapasztalataim alapján egy megyei munkaügyi központban, különböző szakterületeken dolgoztam. 

15 éve a versenyszférában felsővezetői és tulajdonosi HR-, csapat-, szervezet-, közösség-, innovációs, stratégiai, értékesítési specialista-tanácsadó vagyok.

"Földre néző szemmel, égre néző lélekkel" dolgozom, s vallom: "(ami) ma egy öltés, (az) holnap kilenc." Tavaly megjelent Szemvidítófű c. kötetemet a Magyar Gyermekirodalmi Intézet beválasztotta Az év legjobb gyermekkönyvei közé."

(A Grafograf is szeretettel ajánlja!) 

A rendezvény itt és ekkor lesz: Balatonkenese, 2013. szeptember 13-15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése