2011. február 16., szerda

Nyitott ember Ön? megmondja a kézírása!

Nehezen kezdeményez? Szívesebben időzik egyedül, vagy ismerősei szűk körében, mint népes társaságban? Ha buli van, leginkább a sarokban üldögél? Óvatosan, netán gyanakvóan fogadja az új dolgokat? Vagy épp ellenkezőleg...?

Írjon 15-20 sort egy sima A/4-es lapra, majd válaszoljon az alábbi kérdésekre!


 1. Az írástömb


a/ középen van?


b/ jobbra csúszott?



c/ balra csúszott?


 2. A beírt/be nem írt felületek aránya


a/ kiegyenlített?




b/ több a beírt?



c/ több a be nem írt?


3. A kötésmód javarészt


a/ szöges?





b/ girlandos vagy fonalas?

 

c/ árkádos?



 4. Hosszú szavakban általában


a/ tollfelemelés nélkül csak 1-2-3 betűt kötött össze?


b/ tollfelemelés nélkül 4-5-6 betűt összekötött? 


c/ nem kötötte össze a betűket?



 5. Az a, o, d stb. betűk kerek elemei (ováljai) javarészt


 a/ balra v. lefelé nyitottak?


b/ jobbra v. felül nyitottak? 


 c/ zártak? 



Eredményszámítás
Minden a válasz 2, b válasz 3, c válasz 1 pontot ér

Értékelés

13-15 pont
Talán nem ártana  kissé megfontoltabbnak és körültekintőbbnek lennie, így sok kellemetlenségtől óvhatná meg magát. Ugyanakkor Ön igazán nyitott egyéniség lehet, aki az új ötletek iránt befogadó, mindig kész ismeretlen dolgokat felfedezni, kezdeményező a kapcsolatteremtésben, és a társaság lelke.
 
10-12 pont
Az Ön számára nem okoz gondot a kapcsolatteremtés,  minden bizonnyal új társaságban is jól feltalálja magát, de nem érzi szükségét annak, hogy mindenáron a középpontba kerüljön. Érdeklődő ember, ám az új információkat némi kritikával fogadja, ami sok esetben bizonyulhat hasznosnak.

7-9 pont
Csak azok előtt nyílik meg, akik már elnyerték a bizalmát. Nemigen kezdeményez, de ha megfelelő hangulatban van, hagyja magát bevonni a társasági eseményekbe. Az újszerű lehetőségeket némi gyanakvással fogadhatja, de ha látja, hogy azok hosszabb távon is beválnak, hajlandó kipróbálni egyiket-másikat.

5-7 pont
Inkább jól bevált ismereteire és kapcsolataira támaszkodik, mintsem hogy bármiféle kalandba bocsátkozzék. Visszahúzódó egyéniség - ha lehetséges,  a háttérben marad. Igyekszik minél kevesebbet elárulni magáról, ami olykor olyan jól sikerülhet, hogy társaságban szinte észrevétlenné válik. Biztosan ezt szeretné...?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése