2012. május 28., hétfő

Rendkívüli MÍT Közgyűlés 2012. június 1-jén

Kedves MÍT-tagok! Kedves Grafológus Kollégák!

A Magyar Írástanulmányi Társaság az OKJ-s grafológusképzés megújulása érdekében szakmai grémiumot hoz létre, amely halaszthatatlanul fontos összefogásra és együtt gondolkodásra kéri a Tiszteletbeli Tagokat, a képzőintézmények  vezetőit, s azokat a kollégákat is, akik még nem tagjai a MÍT-nek, de fontosnak érzik azt, hogy annak tagjaként vagy külső résztvevőként segítsék a változások időszakában a magyar grafológia értékeinek megőrzését, továbbfejlődését.

Ennek érdekében rendkívüli tanácskozásra hívom össze a MÍT-tagokat és azokat a Kollégákat, akik együtt gondolkodva segítenek olyan döntésekben, amelyek a grafológusszakma jövőjét megerősítik.

A szakmai grémium vezetőjével, Vékony Györgyivel és a MÍT vezetőségével együtt várunk  minden kollégát, MÍT-tagokat és MÍT-en kívülieket is.

Pálmai Anna
a Magyar Írástanulmányi Társaság elnöke


Amennyiben elmaradásod van a MÍT tagsági díjának befizetését illetően, vagy most szeretnél belépni, mert úgy gondolod, hogy szívesen vállalnál feladatot a MÍT működésében, vagy ha javaslataiddal szeretnél hozzájárulni a MÍT Grafológus Grémiumának minél hatékonyabb működéséhez, a helyszínen lehetőséged lesz  MÍT-tagságod rendezésére. A kitöltött belépési nyilatkozat elküldésével máris elindíthatod a folyamatot.


Időpont: 2012 június 1. péntek, 17:00 óra
Helyszín: Budapest XII., Böszörményi út 24/B Irodaház


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése