2012. január 20., péntek

Párkapcsolati grafológia - árulkodik az írásod

Kíváncsi vagy rá, hogy szerelmeddel minden szempontból jó páros vagytok-e? És hogy melyek azok a tulajdonságaitok, amelyekkel gondot okozhattok egymásnak? Elég egy-egy oldalt telekörmölnötök, legalábbis a párkapcsolati grafológia szerint.

„Nem az számít, hogy szépen vagy csúnyán ír az ember, sokkal inkább az, milyen személyiségére utaló jegyeket mutat az írása — kezdi dr. Szőllőssy-Csoma Enikő, a Grafológiai Intézet szakértője. — Mindenki megpróbál szebben írni, ha grafológiai elemzés előtt áll. Pont ezért kérünk egy egész oldalt. Ilyen terjedelemben nem tud az ember másként írni, és képtelen egyszerre annyi dologra odafigyelni, amenynyit vizsgálunk. Sőt a tudatosan felvett (megtetszett) írásjegyek is csak akkor tudnak rögzülni valakiben, ha azok párhuzamban állnak személyiségével."

Nem alkalmas jóslásra
A grafológia képes meghatározni az író személyiségjegyeit, de ugyanakkor azt nem tudja biztosan megállapítani, hogy az illető férfi-e vagy nő, hány éves és milyen külsővel rendelkezik. A legnagyobb félreértés azonban, ha jóslást kérnek az íráselemzőtől. Erre ugyanis nem használható ez a tudomány, legfeljebb egyes dolgokat következtethetnek az író tulajdonságaiból. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése